Cutiuta GSM vs. Pix GSM - ce sa aleg?

Cutiuta vs. Pix vs. Card - ce sa aleg?

Pixul gsm, cutiuta gsm si cardul gsm sunt trei tipuri de sisteme de copiat cu cartela SIM si casca fara fir. Aceste sisteme functioneaza cu orice cartela SIM obisnuita si raspund automat la apel atunci cand persoana care te ajuta te suna pe numarul SIM. Aceste sisteme au avantajul ca pot fi folosite si in examenele unde nu ai voie cu telefonul mobil, deoarece cartela se introduce direct in dispozitivul respectiv, care poate avea forma unui pix, unei cutiute de dimensiunea unei cutii de chibrituri sau a unui card. Fiecare sistem are propriile avantaje si deazavantaje de care trebuie sa tii cont ca sa alegi sistemul de copiat cel mai potrivit pentru tine. Iata cateva aspecte de care sa tii cont:


Dimensiunea: pixul gsm este cel mai mic dintre cele trei sisteme, avand dimensiunea de 14 cm x 1 cm x 1 cm1. Cutiuta gsm este ceva mai mare, avand dimensiunea de 8 cm x 5 cm x 2 cm. Cardul gsm este cel mai mare dintre cele trei sisteme dar este, in acelasi timp,  si cel mai subtire, avand dimensiunea de 8.5 cm x 5.4 cm x 0.4 cm. In functie de cat de usor vrei sa ascunzi sistemul, poti alege pixul gsm pentru o mai buna camuflare sau cutiuta gsm sau cardul gsm pentru o mai buna manevrare.

Autonomia: pixul gsm are o autonomie de pana la 1,5 ore in convorbire. Cutiuta gsm are o autonomie de pana la 5 ore in convorbire. Cardul gsm are o autonomie de pana la 6 ore in convorbire. In functie de cat de lung este examenul tau, poti alege cutiuta gsm sau cardul gsm pentru o durata de utilizare mai lunga sau pixul gsm daca nu ai nevoie de mai mult de o ora si jumatate in apel.

Microfonul: pixul gsm are un microfon integrat in varful pixului, care capteaza sunetul atunci cand scrii cu el. Cutiuta gsm are un microfon integrat in partea din fata a cutiutei, care capteaza sunetul atunci cand vorbesti in ea. Cardul gsm are microfon amplasat in partea din spate a dispozitivului. In functie de cat de discret vrei sa fii atunci cand dictezi subiectele, poti alege pixul gsm pentru o utilizare care nu da absolut deloc de banuit sau cutiuta gsm/cardul gsm daca te avantajeaza mai mult acest tip de sistem.

In concluzie, alegerea unui sistem de copiat intre pix gsm, cutiuta gsm sau card gsm depinde de preferintele si nevoile tale. Fiecare sistem are avantaje si dezavantaje, pe care trebuie sa le cunosti si sa le compari. Este bine sa te informezi bine inainte de a cumpara un sistem de copiat si sa il folosesti cu responsabilitate si precautie.