Politica de retur

Daca doresti sa returnezi un produs, indiferent ce motiv ai avea, o poti face in conditiile prevazute de OUG 34/2014 referitoare la contractele incheiate la distanta. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa soliciti acest lucru in termenul legal de 14 zile de la primirea comenzii. Poti alege fie returnarea contravalorii produsului, fie inlocuirea cu un alt produs.

Din motive evidente de igiena, castile de copiat NU SE POT RETURNA! In cazul in care doresti sa returnezi un sistem de copiat gsm ce are in componenta o casca (de exemplu, cutiuta gsm + micro casca) se va retine din valoarea totala contravaloarea castii si se va returna doar contravaloarea dispozitivului gsm.


Costurile de transport aferente returului sunt de 20 lei si se vor retine din suma totala returnata.


Produsele se pot returna numai in stare perfecta, fara urma de purtare sau uzura. La predarea produsului catre firma de curierat te rugam sa il ambalezi in asa fel incat sa nu fie deteriorat in timpul transportului. 

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47): pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Produsele trimise fara transmiterea in prealabil a unei cereri de retur vor fi returnate clientului.