Ceas de copiat cu text reader si JPG viewer DC-21

Daca nu vrei sa depinzi de nimeni care sa iti dicteze rezolvarile sau daca locul in care se desfasoara examenul nu permite utilizarea unui sistem de copiat cu casca, iti propunem o solutie la "indemana" ta - ceasul pentru copiat cu text reader si image viewer.


Printre avantajele acestui ceas se numara faptul ca este ieftin, usor de utilizat si este imposibil sa fie bruiat. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi ceasul la calculator cu ajutorul cablului din pachet, sa copiezi pe el textele si imaginile care te intereseaza simplu si rapid, exact ca pe un stick USB, iar apoi vei putea vizualiza pe ecranul ceasului textele si imaginile respective.


Ceasul de copiat DC-21 prezinta trei functii foarte importante pentru reusita ta la examene:

1. Derularea automata (auto scroll) - atunci cand deschizi un fisier text ceasul deruleaza automat paginile la un interval de timp ales de tine, intre 5 si 120 de secunde. Astfel, nu vei fi nevoit sa apesi pe niciun buton pentru a vedea textul mai departe - ceasul face totul pentru tine. Daca ai ramas in urma nu trebuie decat sa apesi pe butonul cu sageata in sus pana cand ajungi inapoi in text acolo unde te intereseaza, apoi derularea automata va continua la intervalul prestabilit.
2. Mod camuflaj (stealth mode) - in modul de vizualizare text poti seta ca textul sa fie vizibil doar dintr-un anumit unghi. Daca privesti ceasul de deasupra, displayul pare stins ca si cand nu ar afisa nimic, insa privit sub un anumit unghi poti citi perfect textul. Aceasta functie este deosebit de utila in sala de examen pentru ca de la distanta nimeni nu va vedea nimic pe ecranul ceasului.
3. Comutare rapida pe modul ceas - cu o singura apasare pe butonul M pe display se va afisa ora. Apoi, indiferent pe ce butoane apesi, pe ecran va ramane afisata ora. Pentru a iesi din modul de ceas trebuie sa apesi din nou pe butonul M timp de 7 secunde.


Pe langa functia de text reader, ceasul permite si vizualizarea de imagini in format JPG sau BMP sau filmulete MP4. Poti astfel vedea pe ecranul ceasului orice imagine care te-ar putea ajuta la examen - scheme, grafice, etc. Ceasul nu recunoaste diacriticele, recomandam inlocuirea lor inainte de a transfera fisierele in memoria interna.Instructiuni de utilizare:
1. Introdu cablul de date/incarcare din pachet in mufa de casti si in calculator. Chiar daca are un prag unde aparent se opreste, partea metalica a mufei trebuie sa intre complet in ceas, fara sa ramana nimic afara.
2. Displayul e va aprinde si va afisa selectarea optiunii de transfer date sau incarcare. Nu atinge nimic, asteapta 5 secunde pana ce ceasul selecteaza automat optiunea de transfer de date. 
3. Acum ceasul se incarca si poti vedea in calculator memoria sa ca pe o memorie externa si poti copia datele care te intereseaza. 
4. Dupa ce ai transferat continutul in memoria interna, folosind sagetile poti selecta meniul dorit. Accesarea meniului se face prin apasarea scurta pe butonul M. Pentru a reveni la meniul anterior apasa mai lung pe butonul M.
5. In modul de citire text, ceasul de copiat deruleaza automat textul la intervalul prestabilit. Poti naviga manual in cadrul textului utilizand sagetile. Pentru a modifica setarile legate de modul de afisare si intervalul de derulare, apasa butonul play/pause in lista de fisiere. Intervalul poate fi selectat intre 5 si 120 de secunde cu pasi de 5 secunde. Pentru a ascunde textul si a afisa instant ora, apasa butonul M. In acest moment pe orice buton ai apasa ceasul nu reactioneaza in niciun fel. Pentru a reveni la modul de citire text, apasa butonul M timp de 7 secunde. Pentru a iesi din modul de citire text, apasa butonul play/pause iar ceasul va reveni la lista de fisiere txt. Pentru a reveni la meniul principal apasa lung M.
6. Modul de vizualizare imagini functioneaza in mare parte la fel ca si cel de vizualizare text. Ceasul va derula automat la un interval prestabilit imaginile salvate in memoria interna. Acest interval se poate modifica accesand meniul de optiuni prin apasarea butonului play/pause in lista de fisiere. Daca nu doresti sa se deruleze automat, alege valoarea zero. Pentru o buna afisare, iti recomandam sa incarci imagini patrate, de dimensiunea 128x128, detaliate cu zona de interes.

Caracteristici tehnice:
- autonomie: mod text - 12 ore; mod audio - 8 ore; mod video - 3 ore
- timp de incarcare: 40 minute
- memorie interna: 8GB
- display color 1,5 inci, rezolutie 128x128
- formate suportate: TXT, JPG, BMP, MP3, WMA, MP4 (ceasul NU DESCHIDE format PDF sau DOC, aceste formate trebuiesc convertite in format TXT)


Pachetul include:
- ceasul de copiat
- cablu pentru incarcare si transfer de date
- casti
- manual de utilizare in limba engleza


Nu sunt pareri despre acest produs.

Spune-ţi parerea

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Ceas de copiat cu text reader si JPG viewer DC-21, memorie 8GB

Opinii clienti:

0 pareri

  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 300 lei

GARANTIA CELUI MAI MIC PRET! Contacteaza-ne daca ai gasit acelasi produs in alta parte la pret mai mic si iti vindem mai ieftin!
Livrare rapida
Doar sisteme atent verificate
Garantie 24 de luni
100% multumit sau banii inapoi
Informatii si comenzi:
0722 988 828